Åsa/Kuggaviksgården, STF Vandrarhem

Adress: Varbergsvägen 1894, 439 55 Åsa  visa karta
Område: Kungsbacka

Vandrarhem | IOGT-NTO:s anläggning Kuggaviksgården, Åsa vandrarhem STF, ligger i Åsa, 18 km söder om Kungsbacka, ca 5 mil från Göteborg och ca 3 mil från Varberg. Anläggningen ligger vid en barnvänlig badstrand. En del av anläggningen är den gamla barnkolonin Solvik.

Incheckning mellan kl 15.00-18.00. Utcheckning senast 11.00.

Kuggaviksgården ägs av IOGT-NTO, som är en av Sveriges största och mest betydelsefulla nykterhetsorganisa-tioner. Därför är Kuggavik en garanterat drogfri miljö. Alla upplevelser blir äkta och opåverkade. Bättre kan det inte bli.

Vi erbjuder logi med pensionats- eller vandrarhemsstandard. Du kan boka frukost, lunch eller midddag. Vår idé och ambition är att vara ett prisvärt alternativ för familjen, det lilla företaget, skolklassen eller föreningen. På Kuggaviksgården finns nyrustade lokaler för kurser, konferenser, personalmöten, lägerskolor och föreningsträffar.

Sommaren 1999 tog vi det nyrenoverade Solvik i bruk. Solvik är en gammal barnkoloni, vars miljö nu återskapats, men med hänsyn till dagens krav. Rummen är moderna, några med eget dusch/wc. Stämningen och atmosfären från 1920-talet, när kolonin ursprungligen byggdes, finns kvar i väggarna.

Det finns bara en risk med att komma till Kuggavik, nämligen att du vill komma tillbaka igen … och igen … och igen. Välkommen till Kuggavik!

Jämför "Åsa/Kuggaviksgården, STF Vandrarhem" med liknande boenden

Finas Torpgård

Välkommen till Finas Torpgård Bed & Breakfast! Här bor du skönt och fridfullt i kulturmiljö med örtagård och badsjö. Hund och katt är välkomna. 50 kr per husdjur betalas på plats. Välkomna!

Best Western Hotell Halland

Hotell Halland ligger mitt i Kungsbacka men är också ett av Göteborgs "närmaste" hotell. Mitt emot entrén ligger pendeltågsstationen, tåget går med täta avgångar. Du tar dig till Göteborg centrum (Svenska Mässan, Liseberg, Centralen) på 20-25 minuter.

Getteröns Camping/Camping

Strax norr om Varberg ligger Getteröns Camping - ett spännande besöksmål med såväl barnvänliga sandstränder och härliga klippor som charmiga Varbergs utbud nära inpå. Här finns ca 430 campingtomter med el och 22 uppställningsplatser för husbilar.

I närheten av


Kundservice

Laholms Turistbyrå
0430-154 50
turist@laholm.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Laholms Turistbyrå
0430-154 50
turist@laholm.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7344.cbischannel-20107 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails