Tallhöjdens Hotell & Konferens

Adress: Brearedsvägen 15 Box 33 Simlångsdalen, 310 38 HALMASTAD (visa karta)
Område: Halmstad & Tylösand

Hotell & Pensionat | Tallhöjdens Hotell & Konferens - ett minne för livet!
Tallhöjdens Hotell & Konferens i det vackra Simlångsdalen, strax utanför Halmstad, är på många sätt en unik hotell- och konferens-anläggning. Här upplever Du en miljö långt utöver vad Du tidigare sett. Till TallhöjdensHotell & Konferens kommer Du för att konferera, spela golf på någon av de närliggande golfbanorna, koppla av med god mat och dryck eller kanske bara ta er tid med varandra.

Tallhöjden ligger mitt i det natursköna Simlångsdalen med vandring och fiske runt knuten. Vi har både hotell och stugor att hyra ut.

Lek- och bad
Sommartid är vår swimmingpool den givna platsen att svalka sig i. Den är 6 x 12 m och har ett härligt soldäck med många sköna vilstolar. Vår stora trädgård (13.000 m2) lämpar sig väl för de allra flesta lekar.

Bastu
Vår bastu ligger i ett alldeles eget timmerhus i nära anslutning till swimmingpoolen. Ett dopp efter bastubadet fulländar upplevelsen. Även vintertid, om inte isen kommit.


Hos oss kan Ni under konferensen leva Vildmarksliv och äventyrsvandring till fots och till häst. Vi har vandringar med guide och även fiske med instruktör.
I vår omgivning hittar Ni många fina golfbanor på mycket nära håll tex Tönnersjö m.fl
Vi ordnar alla typer av arrangemang för små och stora grupper.

Naturligtvis tar vi gärna emot olika typer av träningsgrupper. Närheten till Halmstad nya Arena.
Samtidigt som Ni tränar,teambildar,konferear eller bara njuter kan vi erbjuda hemlagad mat till bra priser och Ni äter i vår trevliga hemmiljö.

Ta gärna kontakt med oss för skräddarsydda arrangemang.

Jämför "Tallhöjdens Hotell & Konferens" med liknande boenden

Good Morning Halmstad

Välkommen till Halmstads vänligaste och trevligaste hotell!

Clarion Collection Hotel Norre Park

Hotellet med rum för dig På Clarion Collection Hotel Norre Park möts du av familjär och gemytlig atmosfär som följer dig ända upp på rummet! Här finns allt från det lilla enkelrummet till hotellägenheten på 75 kvadratmeter, det är bara att välja. Vi bjuder på mycket Förutom god service bjuder vi dig på härlig frukostbuffet, välsmakande eftermiddagskaffe med kaka samt sist men inte minst kvällsbuffet varje kväll mellan kl 18 och 21. Hos oss är du i centrum Inrymt i ett vackert sekelskifteshus i centrum av Halmstad finner du Clarion Collection Hotel Norre Park. Hotellet ligger i den grönskande delen av Halmstads centrum med vackra Norre Katts Park mittemot. Varmt välkommen.

Best Western Grand Hotel

BEST WESTERN PLUS Grand Hotel - ett anrikt hotell mitt i centrala Halmstad byggt år 1905. Ett fullservice hotell med restaurang, bar och konferens. Hotellet har 108 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Våra rum har olika karaktär, utformning och personlig inredning. Allt för att du som gäst ska känna dig som "hemma". För att din vistelse här hos oss ska bli något extra erbjuder vi paket baserade på upplevelser. Allt från enkla golfpaket till oväderspaket! Unna dig något trevligt och fyll på dina batterier - vi har något för alla. Rym hemifrån, hit till oss! Vi finns här för dig och har alltid öppet, dygnet runt, året runt.

Karta


Kundservice

Laholms Turistbyrå
0430-154 50
turist@laholm.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Laholms Turistbyrå
0430-154 50
turist@laholm.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning