Comwell Varbergs Kurort

Område: Varberg

Hotell & Pensionat | Som gäst hos oss kan du vara säker på en sak - du kommer inte att lämna oss oberörd. Här vid Apelvikens strand, endast en strandpromenad från Varbergs centrum, där vågorna alltid kraftfullt rullar in mot land ligger vårt hotell. Allt vårt utbud är noga utvalt med ursprung i äkthet. Vi arbetar med äkta saltvatten, äkta tång, och äkta handkraft för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Och den välkomnande atmosfären, vår vällagade mat och känslan att komma hem är omtalad.

Hos oss kan du njuta av havets välgörande krafter året runt. Till vår havsvattenpool pumpar vi in vatten från Kattegatt, renar det och värmer upp det till 32 grader. Du hittar även många andra härliga badmöjligheter. Under den kallare delen av året är förstås bad- och bastuavdelningen en bubblande, värmande och inte minst ångande oas. En ångbastu, klassisk sauna och en avkopplande pausbastu finns, liksom kallbad, bubbelpool och en 34-gradig relaxpool.

Precis utanför Kurorten ligger havet och väntar. Så när badbegäret sätter in - sätt inte emot!

Maten tillägnas stor betydelse hos oss. De råvaror vi använder oss av är av yppersta klass och noggrant utvalda. Vi strävar dessutom alltid, så långt det är möjligt, efter att samarbeta med lokala leverantörer. Att vi sedan lägger ner massor av kärlek och omsorg i vår matlagning, det tror vi märks.

Välkommen till Restaurang Salt & Vatten

Vi erbjuder boende i enkelrum, dubbelrum och svit. Uppgradera till havsutsikt, spasvit m.m.

Vi har tilldelats ett flertal utmärkelser t ex; ”Europas bästa spa”, ”Sveriges bästa kurort” och ”Bästa konferensanläggning med övernattning”.

I närheten av


Kundservice

Laholms Turistbyrå
0430-154 50
turist@laholm.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning

Kundservice

Laholms Turistbyrå
0430-154 50
turist@laholm.se

Bokningsvillkor
Avboka bokning

Nordic Travel, Hallands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.

Boka med oss

  • • Inga bokningsavgifter
  • • Säker betalning
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7344.cbischannel-20107 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails