Kungsbaka Golfklubb Gamla banan

Adress: Hamravägen 15, 429 44 Särö Datum: Onsdag 24 okt 2018 - onsdag 1 jan 2020 Visa karta

Adress: Hamravägen 15, 429 44 Särö

En runda på Kungsbacka Golfklubbs Gamla Bana, i folkmun säger man bara ”Hamra”, är mer varierande än någon annan runda du tidigare spelad.
Här får du spela i park-, skogs- och havsmiljö och det kanske är den stora variationen på banan som skapat elitspelare som Sophie Gustafson, Fredrik Jacobson och Johan Edfors, alla medlemmar på Kungsbacka Golfklubb.

Banan upplevs av de flesta som lättspelad eftersom man sällan slår bort en boll här, men scoren visar oftast att utmaningen räckt till – oavsett handicap.
Kungsbacka har också en 9-håls bana, par 36, som i huvudsak är en skogs- och bergsbana samt en korthålsbana, par 27, med trixiga greener och vackra, men ack så luriga dammar.

Välkommen till Kungsbacka Golfklubb och en komplett spelupplevelse!

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Hotell & Pensionat

Best Western Hotell Halland

Avstånd: 5,5 km
Hotell Halland ligger mitt i Kungsbacka men är också ett av Göteborgs "närmaste" hotell. Mitt emot entrén ligger pendeltågsstationen, tåget går med täta avgångar. Du tar dig till Göteborg centrum (Svenska Mässan, Liseberg, Centralen) på 20-25 minuter.
Vandrarhem

Åsa/Kuggaviksgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 19,2 km
IOGT-NTO:s anläggning Kuggaviksgården, Åsa vandrarhem STF, ligger i Åsa, 18 km söder om Kungsbacka, ca 5 mil från Göteborg och ca 3 mil från Varberg. Anläggningen ligger vid en barnvänlig badstrand. En del av anläggningen är den gamla barnkolonin Solvik.
Bed & Breakfast

Finas Torpgård

Avstånd: 18,4 km
Välkommen till Finas Torpgård Bed & Breakfast! Här bor du skönt och fridfullt i kulturmiljö med örtagård och badsjö. Hund och katt är välkomna. 50 kr per husdjur betalas på plats. Välkomna!
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7344.cbischannel-20107 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails