Rydö GK

Adress: Idrottsvägen 1, 31442 Rydöbruk Datum: Onsdag 24 okt 2018 - tisdag 31 dec 2019 Visa karta

Adress: Idrottsvägen 1, 31442 Rydöbruk

Rydö GK är en trevlig par 71 bana i natursköna omgivningar i Halland vid Rydöbruk. Banan är en pärla i Nissans dalgång, öppen och trevligt kuperad och erbjuder en både spännande golfrond och en vacker naturupplevelse. Här finns restaurang och övningsområde.

Rydö GK har tagit fasta på golfens möjlighet till trivsam gemenskap och skapat en klubb som sätter kompis- och familjegemenskapen i centrum. Målet är att alla skall trivas, såväl på den utmärkta 18-hålsbana som i klubblokalerna.

Förutom en utmanande bana har klubben bra träningsmöjligheter med drivingrange, pitchområde, och chip och putt greener. Banan är känd för att tåla mycket regn, banan har aldrig varit stängd för regn. Golfbil finns att hyra. Endast softspikes är tillåtet. Hundar får ej vistas på banan.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Stugor

Ätrans Turist

Avstånd: 21,5 km
Här inkvarterar vi allt från den köpsugne konsumenten på väg till Ullared, till den store direktören på konferens. Husen är fräscha och här sover 6 personer gott. Det finns allt du behöver för självhushåll.
Bed & Breakfast

Sandbolet

Avstånd: 25,1 km
Gården Sandbolet ligger i Asige och är från 1800-talet. Sandbolet är belägen, idylliskt i gammal kulturbygd, med vacker utsikt över bygden.
Bed & Breakfast

Pensionat Ekholmen

Avstånd: 29,1 km
Pensionat Ekholmen ligger centralt i det vackert belägna Vessigebro mitt i Ätrans dalgång. Här har du närhet till naturen och en mängd sevärdheter. Hos oss befinner du dig nära till allt såsom Ullred och köpcentra, Falkenberg med kust, hav och stränder, golfbanor, motorbanan i Ljungby. Kort sagt ett boende som bjuder på både inland och kust och allt däremellan.
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7344.cbischannel-20107 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails