Vinbergs GK

Adress: Sannagård 119, 31195 Falkenberg Visa karta

Adress: Sannagård 119, 31195 Falkenberg

På vinbergs Golfklubb kan du spela på 27 intressanta och varierande hål i en fantastisk halländsk omväxlande terräng.

Vi förfogar över såväl mästerskaps- som pay and playbana med många möjligheter för alla som vill spela golf. Banan ligger endast 10 minuter från havsbad och 15 minuter från Ullared och Gekås. Banan är av park-, hed- och skogskaraktär. Vi har golfbilar och klubbor för uthyrning, restaurang, golfshop, golfprofessional, drivingrange, träningsområde och 9 hål pay and play.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 34619020
Bed & Breakfast

Pensionat Ekholmen

Avstånd: 6,4 km
Pensionat Ekholmen ligger centralt i det vackert belägna Vessigebro mitt i Ätrans dalgång. Här har du närhet till naturen och en mängd sevärdheter. Hos oss befinner du dig nära till allt såsom Ullred och köpcentra, Falkenberg med kust, hav och stränder, golfbanor, motorbanan i Ljungby. Kort sagt ett boende som bjuder på både inland och kust och allt däremellan.
Bed & Breakfast

Bergsäter Rum och Frukost

Avstånd: 1,6 km
Bergsäter rum & frukost är beläget i ett litet samhälle som heter Vinberg strax utanför Falkenberg. Här finns 3 olika rum. Ett är utrustad som en mindre lägenhet med kokplatta och kylskåp.
Hotell & Pensionat

Värdshuset Hwitan

Avstånd: 7,3 km
Välkommen till Hwitan - ett värdshus med gamla anor. Värdshuset Hwitan är ett härligt hotell med en underbar trädgård med utsikt över Ätran. Huset stod färdigt i början på 1700-talet och de två flyglarna och trädgården 1924.