Årskort Laholms Laxfiske - Relax Fishing Sweden

Adress: Laholms Laxfiske - Relax Fishing Sweden Gröningen Laxahuset, 312 32 Laholm Visa karta

Adress: Laholms Laxfiske - Relax Fishing Sweden Gröningen Laxahuset, 312 32 Laholm

Årsfiskekortet som gäller i Lagan, ska hämtas ut på Laholms Laxfiskes kontor vardagar kl.13-17. Ta med ID-handling, Vouchern du får genom denna beställning och ”Uppgifter för Årsfiskekort”. Observera öppettider för uthämtning av fiskekortet: klockan 13-17.

Fiskekortet gäller på sträckan strax nedströms kraftverket i Laholm och ut till mynningen i havet. Barn under 18 år fiskar gratis. Se hur fiskekortet ska bäras och aktuella fiskeregler på relaxfishingsweden.com innan du börjar fiska. Årskortet är personbundet.

ÖPPETTIDER UNDER FISKESÄSONG:

MÅN-FRE: kl. 13.00-17.00.
LÖR-SÖN, ÖVRIGA HELGDAGAR: Stängt
Ring gärna innan, 0725-77 01 96.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 725770 196
Hotell & Pensionat

Lanthotell Lögnäs Gård - Vid Sveriges längsta sandstrand mellan Båstad & Laholm

Avstånd: 4,7 km
Hos oss kan ni välja om ni vill bo i full hotellstandard på vårt Lanthotell, i B&B eller med självhushåll i "Villan" med egen inglasad veranda, utedäck och trädgård.
Vandrarhem

Laholm, STF Vandrarhem

Avstånd: 386 meter
Vi har en trivsam och välrenommerad anläggning som ligger centralt vid lummiga stadsparken. Omgivningarna är rofyllda och lugna. Helårsöppet. Ett populärt konferens- och lägercentrum med bra boende, god mat – allt till förmånliga priser. Vi erbjuder frukostbuffé mot förbokning större delen av året.
Bed & Breakfast

Perslunds B&B

Avstånd: 2,3 km
Ett familjärt och rymligt B&B nära Laholm, Mellbystrand, Båstad, Halmstad mm. Bo i egen liten byggnad på gården, med 2 sovrum, ett stort allrum, toa m dusch, och kök m. pentry där frukost med nybakat bröd serveras. Stor gräsmatta för lek och avkoppling.